Liikkuen läpi vuoden -kampanja

Liikkuen läpi vuoden -kampanja 

Nimetön suunn.malli (7).png

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

Talviliikkuja kampanja 10.1.-31.3.2023

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräly, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Taivassalo kilpailee alle 5000 asukkaan sarjassa. Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään mobiilisti tai netissä, sama sovellus toimii myös vuoden aikana pidettävissä muissa kampanjoissa. Käytössä on myös paperinen kortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Paperisen kortin voi hakea Taivassalon kirjastosta, paperisen kortin palautus kirjastossa olevaan postilaatikkoon viimeistään 3.4.2023.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.
Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta: www.liiku.fi/talviliikkuja

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

talviliikkuja_kampanjan_logo.jpg

 

Haastepyöräily

Lisäinfoa tulossa kevään aikana.

Syysliikkuja

Lisäinfoa tulossa kevään aikana.

________________________________________________________________________________

Lisätietoja:

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo, p.050-5360334, juha.koskelo@liiku.fi
Taivassalon kunta / hyvinvointi- ja nuorisovastaava Noora Mantere p. 050 346 7874 noora.mantere@taivassalo.fi

Talviliikkujakortit 2023

 pdf    153,26 KB    16    Noora    21.12.2022 16.00   Lataa