Liikuntahalli

Liikuntahalli

Taivassalon liikuntahalli on otettu käyttöön 15.9.2014. Liikuntahallille myönnetään kausivuoroja kevätkesällä suoritettavan haun kautta ja vapaita vuoroja voi tiedustella myös kauden aikana.

Kuva: Liikuntahalli ulkoa

Tilan voi jakaa kahteen osaan väliverhon avulla. Salibandykaukalo on lähtökohtaisesti aina pystytettynä, ellei se häiritse muiden lajien käyttäjiä. Koripalloon on virallinen kenttä pituussuunnassa, korien päältä löytyy hyökkäyskellot. Koripallokoreja löytyy poikittaissuunnassa myös neljä kappaletta eli kaksi pienempää kenttää väliverhon molemmin puolin. Lentopallossa on myös virallisilla turvarajoilla oleva kenttä pituussuunnassa, sekä kaksi pienemmillä turvarajoilla olevaa kenttää poikittaissuunnassa.

Lattiana on Pulastic liittojoustava saumaton massalattia joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, kamppailulajeihin, ryhmäliikuntaan ja myös avojaloin liikkumiseen. 

Liikuntahallin valvonta tapahtuu ulkona olevien videokameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja siitä ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Lattia: Pulastic, saumaton massalattia
Pinta-ala: 985,5 m²
Kapasiteetti: 150 henkeä, joista istumapaikkoja on 100.
Lattiaviivoitukset: 4 sulkapallokenttää, 3 lentopallokenttää sekä salibandy-, koripallo-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttä.
Palvelut: Kahvio, auki vain tapahtumien tai turnausten aikana ja sen pitämisestä vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimia voi noutaa:

  • vapaa-aikatoimistosta  (varmista ennen kuin tulet, että toimistossa ollaan paikalla)

Liikuntahallin vakio- ja yksittäisvuoroja voi ostaa kunnan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä vapaa-aika- tai koulutoimistoon.

Lue myös liikuntavuorojen käyttöehdot!

Liikuntahallin vuorovaraus ja vuoron maksaminen

Liikuntahallin vuoroja voi varata kunnan verkkokaupasta. Loppukeväästä on aina seuravaa syys- ja kevätkautta vakiovuorohaku. Seuraava vakiovuoro haku on toukokuussa 2020. Asiasta tiedotetaan Vakka-Suomen sanomien Kuulutukset -palstalla, kunnan facebook - sivulla ja vapaa-aikatoimen sivulla.

Liikuntahallin käyttövuoromaksun voi maksaa Smartumeilla ja 1.1.20 alkaen ePassilla ja Edenred virikesetelillä.

Taivassalon vapaa-aikatoimi