Liikuntahalli

Taivassalon liikuntahalli on otettu käyttöön 15.9.2014. Liikuntahallille myönnetään kausivuoroja kevätkesällä suoritettavan haun kautta. Vapaita vuoroja voi tiedustella myös kauden aikana. Yksittäisiä vuoroja voi ostaa verkkokaupasta.

liikuntahalli_1140px.jpg

Tilan voi jakaa kahteen osaan väliverhon avulla. Salibandykaukalo on lähtökohtaisesti aina pystytettynä, ellei se häiritse muiden lajien käyttäjiä. Koripalloon on virallinen kenttä pituussuunnassa, korien päältä löytyy hyökkäyskellot. Koripallokoreja on poikittaissuunnassa neljä kappaletta, kaksi pienempää kenttää väliverhon molemmin puolin. Lentopallokenttä virallisilla turvarajoilla pituussuunnassa, sekä kaksi pienemmillä turvarajoilla olevaa kenttää poikittaissuunnassa.

Lattiana on Pulastic liittojoustava saumaton massalattia, joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, kamppailulajeihin, ryhmäliikuntaan ja myös avojaloin liikkumiseen. 

Liikuntahallin valvonta tapahtuu ulkona olevien videokameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa, ovella on ovikello. Liikuntahallin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain/kulkulätkä. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja siitä ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Lattia: Pulastic, saumaton massalattia
Pinta-ala: 985,5 m²
Kapasiteetti: 150 henkeä, joista istumapaikkoja on 100.
Lattiaviivoitukset: 4 sulkapallokenttää, 3 lentopallokenttää sekä salibandy-, koripallo-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttä.
Palvelut: Kahvion voi ostaa käyttöönsä esimerkiksi turnauksien yhteydessä. http://verkkokauppa.taivassalo.fi/

Liikuntahallin ja kuntosalin kulkuoikeus

Verkkokaupassa tehdyistä tilavarauksista  tulee aina erillinen vahvistusviesti sähköpostitse, joka sisältää PIN-koodin. PIN-koodilla pääset liikuntahallin ulko-ovesta sisään.  Jos olet ostanut kuntosalin kulkuoikeuden, pääset samalla PIN-koodilla ulko-ovesta sekä kuntosalin ovesta sisään.

Vanhojen avainten osalta saat panttimaksun takaisin palauttamalla avaimen koululle sivistystoimen toimistosihteeri Merja Heikelälle p. 044 722 2253.

Liikuntahallin vuorovaraus ja vuoron maksaminen

Liikuntahallin vuoroja voi varata http://verkkokauppa.taivassalo.fi/. Huomaathan, että verkkokauppaoston yhteydessä tulee PIN-koodi, jolla pääset liikuntahallin ulko-ovesta sisään, sekä erikseen koodi, jolla saat aulassa olevasta avainkaapista välinevaraston avaimen. Muistathan palauttaa avaimen avainkaappiin käytön jälkeen ja sekoittaa lukon koodin.

Jos haluat maksaa liikuntahallin käyttövuoromaksun Smartumeilla , ePassilla tai Edenred virikesetelillä, ota yhteyttä toimistosihteeri Merja Heikelään, merja.heikela@taivassalo.fi tai 044 722 2253.

Lue vielä liikuntahallin käyttöehdot

Liikuntahallin vakiovuorot kaudelle
syys 2024 – kevät 2025

Liikuntakäyttö vakiovuorot (sis. alv. 10 %)

 • Koko sali 30 € / h
 • ½ salia 15 € / h
 • ¼ osa salia 7,5 € / h

Taivassalolaiset yhdistykset ja järjestöt saavat lasten ja nuorten liikuntatoimintaa varten -50 % alennuksen arkisin klo 15–22 ja viikonloppuisin, jos hallissa ei ole turnauksia tai muita koko päivän varauksia hakiessaan vakiovuoroa hakuajan loppuun mennessä. Lisäksi aamuvuorot klo 8–9 ovat -50 % alennuksella kohderyhmää katsomatta.

Taivassalon kunta pidättää oikeuden varata vuoroja omaan käyttöönsä.

Lisätietoja: Toimistosihteeri Merja Heikelä p. 044 722 2253 / merja.heikela@taivassalo.fi
Hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava Mari-Anna Hovi p. 050 387 3354 /
mari-anna.hovi@taivassalo.fi

 

Liikuntahallin vakiovuorot Liikuntahallin yksittäisvaraukset Liikuntahallin vakiovuorohakemus

icons8-map-marker-50.png   Sijainti

Taivassalon liikuntahalli

Käyttömaksut

Liikuntahallin käyttömaksut ovat samat kaikille paikkakunnasta riippumatta.

Liikuntakäyttö vakiovuorot

 • Koko sali 30 €/h
 • ½ sali 15 €/h
 • Sulkapallo 7,5 €/h
 • Kuntosali 20 €/h

Taivassalolaiset yhdistykset saavat 50%:n alennuksen vakiovuoron käyttömaksusta lasten ja nuorten liikuntatoiminnan järjestämiseen, kun hakevat vakiovuoroa ilmoitettuna hakuaikana keväällä.

Ma-Su klo 8-9 välille varatuista vuoroista saa 50% alennuksen.

Liikuntakäyttö yksittäisvuorot, turnaukset, kilpailut, tapahtumat

 • Koko sali 40 €/h
 • ½ sali 20 €/h
 • Puolikas + kahvio 25 €
 • Koko halli + kahvio 45€

Hinnat sis. alv. 10%

Mainosta liikuntahallissa

Katso koot sekä hinnat