Liikuntahalli

Taivassalon liikuntahalli on otettu käyttöön 15.9.2014. Liikuntahallille myönnetään kausivuoroja kevätkesällä suoritettavan haun kautta. Vapaita vuoroja voi tiedustella myös kauden aikana. Yksittäisiä vuoroja voi ostaa verkkokaupasta.

liikuntahalli_1140px.jpg

Tilan voi jakaa kahteen osaan väliverhon avulla. Salibandykaukalo on lähtökohtaisesti aina pystytettynä, ellei se häiritse muiden lajien käyttäjiä. Koripalloon on virallinen kenttä pituussuunnassa, korien päältä löytyy hyökkäyskellot. Koripallokoreja on poikittaissuunnassa neljä kappaletta, kaksi pienempää kenttää väliverhon molemmin puolin. Lentopallokenttä virallisilla turvarajoilla pituussuunnassa, sekä kaksi pienemmillä turvarajoilla olevaa kenttää poikittaissuunnassa.

Lattiana on Pulastic liittojoustava saumaton massalattia, joka soveltuu erinomaisesti pallopeleihin, kamppailulajeihin, ryhmäliikuntaan ja myös avojaloin liikkumiseen. 

Liikuntahallin valvonta tapahtuu ulkona olevien videokameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa, ovella on ovikello. Liikuntahallin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain/kulkulätkä. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja siitä ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Lattia: Pulastic, saumaton massalattia
Pinta-ala: 985,5 m²
Kapasiteetti: 150 henkeä, joista istumapaikkoja on 100.
Lattiaviivoitukset: 4 sulkapallokenttää, 3 lentopallokenttää sekä salibandy-, koripallo-, futsal-, käsipallo- ja tenniskenttä.
Palvelut: Kahvio, auki vain tapahtumien tai turnausten aikana ja sen pitämisestä vastaa tilaisuuden järjestäjä.

Liikuntahallin ja kuntosalin kulkulätkä

Verkkokaupassa tehdyistä tilavarauksista sekä avainlatauksista tulee aina erillinen vahvistusviesti sähköpostitse (lähettäjä hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava) kun lataus on tehty olemassa olevalle avaimelle. Avain ladataan latauspäivästä alkaen (ei osto). Huomaathan, ettei verkkokauppa päivitä avainta automaattisesti.

Uusien avainten osalta toimi näin: maksa avainpantti verkkokaupassa ja ota sen jälkeen yhteys hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaavaan sopiaksesi fyysisen avaimen noudosta.

Hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava 050 387 3354
 

Liikuntahallin vuorovaraus ja vuoron maksaminen

Liikuntahallin vuoroja voi varata kunnan verkkokaupasta. Huomaathan, että verkkokauppaosto ei päivitä reaaliajassa kulkuoikeutta, vaan vaatii aina virka-aikana tehtävän päivityksen. Otamme sinuun yhteyttä varauksen jälkeen, kun maksu kirjautuu meille. Kulkuoikeuksia päivitetään pääsääntöisesti ostosta seuraavana arkipäivänä.

Liikuntahallin käyttövuoromaksun voi maksaa Smartumeilla , ePassilla ja Edenred virikesetelillä.

Lue vielä liikuntahallin käyttöehdot

 

Liikuntahallin vakiovuorot Liikuntahallin yksittäisvaraukset Liikuntahallin vakiovuorohakemus

icons8-map-marker-50.png   Sijainti

Taivassalon liikuntahalli

Käyttömaksut

Liikuntahallin käyttömaksut ovat samat kaikille paikkakunnasta riippumatta.

Liikuntakäyttö vakiovuorot

  • Koko sali 30 €/h
  • ½ sali 15 €/h
  • Sulkapallo 7,5 €/h
  • Kuntosali 20 €/h

Taivassalolaiset yhdistykset saavat 50%:n alennuksen vakiovuoron käyttömaksusta lasten ja nuorten liikuntatoiminnan järjestämiseen, kun hakevat vakiovuoroa ilmoitettuna hakuaikana keväällä.

Ma-Su klo 7-9 välille varatuista vuoroista saa 50% alennuksen.

Liikuntakäyttö yksittäisvuorot, turnaukset, kilpailut, tapahtumat

  • Koko sali 40 €/h
  • ½ sali 20 €/h
  • Puolikas + kahvio 25 €
  • Koko halli + kahvio 45€

Hinnat sis. alv. 10%

Mainosta liikuntahallissa

Katso koot sekä hinnat