Toiminta-avustukset

avustushaku.png

Toiminta-avustukset vuodelle 2023

Sivistystoimen avustushaku

Avustuksia voidaan myöntää yhdistykselle, seuralle, säätiölle tai kohdeavustuksen osalta yhteisölle, jonka kotipaikka on Taivassalo tai, jonka toiminta muutoin sijoittuu Taivassaloon. Kulttuuritoimen avustuksia voivat hakea myös yksityishenkilöt. Nuorten vapaat toimintaryhmät voivat hakea kohdeavustusta nuorisotoimen budjetista. Myönnettäessä avustuksia rekisteröimättömille yhdistyksille ja vapaille toimintaryhmille ovat vastuuhenkilöinä avustuksen käytön suhteen hakemuksen allekirjoittajat.

Avustettavien yhteisöjen tulee toiminnassaan noudattaa hyviä tapoja sekä yleisesti hyväksyttyjä eettisiä periaatteita. Avustusta hakevan yhteisön hallinto ja talous on oltava voimassa olevien lakien mukaan järjestetty. Avustuksen saajan toiminnan tulee olla yhteiskuntaa tukevaa ja täydentävää. Kulttuurin kohdeavustusta myönnetään myös yksityishenkilöille.

Sivistyslautakunta päättää julistaa haettavaksi liikunta- ja nuorisotoimen yleis- ja kohdeavustukset sekä kulttuuritoimen kohdeavustukset ajalle 1.–31.3.2023. Avustukset haetaan sähköisellä lomakkeella perjantaihin 31.3. klo 15.00 mennessä. Hakuilmoitus julkaistaan Vakka-Suomen Sanomissa ja kunnan verkkosivuilla, uutiskirjeessä sekä sosiaalisen median kanavilla. Lautakunnalla on oikeus jättää myöhässä saapuneet hakemukset käsittelemättä.
Linkit:
Sivistystoimen avustusohje 2023
Avustushakemuslomake <-- lomake päivitetty 27.3.2023 - täydennyspyyntö laitettu ennen 27.3. hakemuksen jättäneille.

Lisätietoa:
hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava Noora Mantere p. 050 387 3354 (liikunta, nuoriso)
kirjasto-ja kulttuuripalveluvastaava Anna Schauman  p. 050 387 3366 (kulttuuri)