Kuntosali

Kuntosali on käytettävissä klo 05–22 välillä käyttömaksua vastaan pois lukien varatut vuorot.

VARATUT VUOROT

voimailijaemoji.pngVaratuista vuoroista löytyy lista myös kuntosalin ovesta. Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita ja vapaita painoja. Kuntosalilla voi harjoittaa tehokkaasti koko vartaloa niin vapailla painoilla kuin laitteillakin.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja iLoq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Kuntosalin henkilökohtainen avain oikeuttaa käytön pelkästään avaimen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmille omat avaimet. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäynti mahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa avaimen takavarikointi määräajaksi.

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimet:

  • vapaa-aikatoimistosta (yhtenäiskoulu) ma-pe 09-15.00 puh. 050 387 3354
  • yhtenäiskoulun kansliasta ti ja to 09.00–13.30 (ei koulujen loma-aikana)
Kuntosalihinnasto
Voimassa Hinta
1kk 20e
3kk 50e
6kk 90e
12kk 170e

Voit ostaa kuntosaliavaimien latauksen myös verkkokaupamme kautta.

Eläkeläiset yli 70v. kuntosalinkäyttö maksutonta arkisin klo 05-14. Henkilökohtaisen avaimen saa lunastettua vapaa-aikatoimistosta. Avaimen pantti on 25e. Panttimaksu palautetaan tilisiirtona avaimen palautuksen jälkeen.