Kuntosali

Kuntosalin varatut vuorot

Klikkaa auki

Päivitetty 5.5.2021

Kuntosali

Käyntiosoite:
Ihattulantie 12, 23310 Taivassalo

Huoltajan suostumus

Suostun siihen, että alaikäinen lapseni saa käydä kuntosalilla vapaa-ajallaan.

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen

Kuntosali on käytettävissä klo 05–22 välillä käyttömaksua vastaan poislukien varatut vuorot.

Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita ja vapaita painoja. Kuntosalilla voi harjoittaa tehokkaasti koko vartaloa niin vapailla painoilla kuin laitteillakin.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja iLoq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Kuntosalin henkilökohtainen avain oikeuttaa käytön pelkästään avaimen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmat oman avaimen. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäyntimahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa avaimen takavarikointi määräajaksi.

 

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimia voi ostaa

  • vapaa-aikatoimistosta ma-pe puh. 050 387 3354 (soita ja sovi vapaa-aikasihteerin kanssa uuden avaimen noutoajankohdasta)

Kuntosalihinnasto

Voimassa

Hinta

1kk

20e

3kk

50e

6kk

90e

12kk

170e

Avaimen päivitys tapahtuu verkkokaupan kautta. Verkkokauppaosto edellyttää olemassa olevaa avainta, koska siihen tarvitaan avainkoodi. Verkkokaupasta ostettaessa avainpäivitys maksetaan heti. Kuntosaliavainpäivitykset tehdään vapaa-aikatoimiston tai koulutoimiston aukioloaikoina. Myös verkkokauppaosto vaatii tämän päivityksen. Avain on voimassa siitä päivästä lähtien, kun päivitys tehdään.

Uuden avaimen voi hankkia vapaa-aikatoimistosta tai koulutoimistosta ja avaimen voi myös päivittää ottamalla sinne yhteyttä. Lasku lähetetään silloin postiosoitteeseen.  Avaimen pantti on 25e. Panttimaksu palautetaan tilisiirtona avaimen palautuksen jälkeen.

 

1.4.2020 alkaen yli 65-vuotiaille kuntosalinkäyttö on maksutonta arkisin klo 05-14. Henkilökohtaisen avaimen saa lunastettua vapaa-aikatoimistosta panttimaksua vastaan.

 

Maksaminen

Kuntosaliavain maksetaan verkkokaupan kautta.  Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit tai maksu mobiilisovelluksen kautta. 1.1.2020 alkaen maksuvälineinä käyvät myös ePassi ja Edenred Virikesetelit. Maksaessasi liikuntaseteleillä ilmoita siitä oston yhteydessä joko vapaa-aikatoimistoon tai koulutoimistoon.


 

Ikäraja kuntosalille

Kuntosalille pääsee vapaa-ajalla sen vuoden alusta lähtien, kun täyttää 15 vuotta. Tämä muutos ikärajaan tulee voimaan 1.6.2019 alkaen. Alaikäiset tarvitsevat jatkossa huoltajan suostumuksen kuntosalille. Lähetä suostumus sähköisesti viereisellä lomakkeella Vapaa-aikatoimistoon.

YHTEENVETO Kuntosalin asiakastyytyväisyys