Etusivulle »

Kuntosali

Kuntosali on käytettävissä klo 05–22 välillä käyttömaksua vastaan pois lukien muutama varattu vuoro.

Kuntosalin varatut vuorot

voimailijaemoji.pngVaratuista vuoroista löytyy lista myös kuntosalin ovesta. Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita sekä vapaiden painojen puoli. Kuntosalilla voi harjoittaa koko vartalon läpi niin vapailla painoilla kuin laitteilla.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja iLoq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä.

Kuntosalin henkilökohtainen avain oikeuttaa käytön pelkästään avaimen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmille omat avaimet. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäynti mahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa avaimen takavarikointi määräajaksi.

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimet:

  • vapaa-aikatoimistosta (yhtenäiskoulu) ma 13.30-15.30 ja to 15.00-17.00 sekä ennalta sovittuna aikana puh. 050 387 3354
  • yhtenäiskoulun kansliasta ti ja to 09.00–13.30 (ei koulujen loma-aikana)
  • kertakäyntiavaimia saatavana myös kirjastosta sen aukioloaikoina

Kuntosalihinnasto:

1kk 20
3kk 50
6kk 90
12kk 170€

Voit ostaa kuntosaliavaimien latauksen myös verkkokaupamme kautta.

Eläkeläiset yli 70v. kuntosalinkäyttö maksutonta arkisin klo 06-14. Henkilökohtaisen avaimen saa lunastettua vapaa-aikatoimistosta. Avaimen pantti on 25e. Panttimaksu palautetaan tilisiirtona avaimen palautuksen jälkeen. Käyttömaksut laskutetaan.