Kuntosali

Avoinna Ma-Su klo 5-22

Kuntosalilla toimintaa 2023-2024

  • torstaisin klo 15-16 tyhy- circuit
  • perjantaisin klo 10-12 Vakka-Opisto (10.1.-19.4.2024)

Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita ja vapaita painoja. Kuntosalilla voi harjoittaa tehokkaasti koko vartaloa niin vapailla painoilla kuin laitteillakin.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. 

Kuntosalin henkilökohtainen avain/kulkulätkä oikeuttaa käytön pelkästään tuotteen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmat oman avaimen/kulkulätkän. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäyntimahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa tuotteen takavarikointi määräajaksi.

Kuvassa kuntosali kuntoilulaitteineen

Liikuntahallin avain  ja kuntosalin kulkulätkä

Verkkokaupassa tehdyistä tilavarauksista sekä avainlatauksista tulee aina erillinen vahvistusviesti sähköpostitse (lähettäjä hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava) kun lataus on tehty. Avain ladataan latauspäivästä alkaen (ei osto). Huomaathan, ettei verkkokauppa päivitä avainta automaattisesti.

Uusien avainten osalta toimi näin: maksa avainpantti verkkokaupassa ja ota sen jälkeen yhteys toimistosihteeriin sopiaksesi fyysisen avaimen noudosta.
Lisätiedot:
toimistosihteeri Merja Heikelä p. 044 722 2253 / merja.heikela@taivassalo.fi

Kuntosalihinnasto
 Voimassaoloaika  Hinta
 1 kk  20 €
 3 kk  50 €
 6 kk  90 €
 12 kk  170 €

Avaimen/kulkulätkän  päivitys tapahtuu ensisijaisesti verkkokaupan kautta. 

Verkkokaupasta ostettaessa tuote maksetaan heti. Verkkokauppaosto ei päivitä reaaliajassa kulkuoikeutta, vaan vaatii aina virka-aikana tehtävän päivityksen. Maksusuorituksen saatuamme ilmoitamme teille sähköpostilla kuntoiluajan siirtymisestä etäohjelmointilaitteelle liikuntahallille. Muista päivittää avain lukijassa ennen oven avaamista.

 Avaimen/kulkulätkän  pantti on 25e. Panttimaksu palautetaan tilisiirtona avaimen palautuksen jälkeen. 

19.12.2023 alkaen yli 65-vuotiaille kuntosalinkäyttö on maksutonta kuntosalin aukioloaikoina. Kts. Uusien avainten hankkiminen.

Kuvassa kuntosalin painonnostopaikka

Maksaminen

Kuntosaliavain/kulkulätkä  maksetaan verkkokaupan kautta (laskutusmahdollisuus).

Maksuvälineinä käyvät:

  • Smartum-setelit tai mobiilisovellus
  • ePassi
  • Edenred

Halutessasi maksaa liikuntaeduilla, ota yhteys toimistosihteeri Merja Heikelä p. 044 722 2253 / merja.heikela@taivassalo.fi

Ikäraja kuntosalille

Kuntosalilla voi nuori harjoitella maksavan huoltajan seurassa sen vuoden alusta, kun nuori täyttää 12 vuotta. Kuntosalilla voi nuori harjoitella yksin sen vuoden alusta, kun täyttää 15 vuotta ja huoltaja antaa suostumuksen avaimen hankinnalle.  Lähetä suostumus sähköisesti viereisellä lomakkeella.

icons8-map-marker-50.png   Sijainti

Kuntosali

Huoltajan suostumus

Suostun siihen, että alaikäinen lapseni saa käydä kuntosalilla vapaa-ajallaan.

Vaaditaan
Eurooppa/Helsinki
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan