Kirjasto

Tervetuloa kirjastoon!

kirjasto.jpg

Kirjaston yhteystiedot

Ihattulantie 8
puh. 044 387 3278
kirjasto@taivassalo.fi
Käynti kirjastoon liikuntahallin puoleisesta ovesta (invapaikoitus sekä esteetön kulku hissillä) tai Yhtenäiskoulun pääsisäänkäynnin kautta. Aineiston palautusluukku sijaisee liikuntahallin puoleisen kirjaston ulko-oven oikealla puolella.

Avoinna

HUOM! KIRJASTO ON SULJETTU KORONAPANDEMIASTA JOHTUEN 18.3.-13.5.2020. Myös kirjaston palautusluukku joudutaan sulkemaan 31.3. alkaen.

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13-19
Torstaisin klo 10-16
Tiistaisin ja perjantaisin kirjasto on suljettu.

Henkilökunta

kirjastonhoitaja-kulttuurisihteeri Anna Schauman
puh. 050 387 3366
anna.schauman@taivassalo.fi

Kirjasto sosiaalisessa mediassa


VASKI verkkokirjasto

Taivassalon kirjasto kuuluu Vaski-kirjastoihin. Aineistoa voi varata ja lainoja uusia osoitteessa:

www.vaskikirjastot.fi

Kirjaston näyttelytila

on varattavissa veloituksetta yksityishenkilöille, järjestöille ja yhteisöille. Teokset ovat esillä tekijän omalla vastuulla. 
Tarkemmat tiedot ja vapaiden näyttelyaikojen tiedustelut anna.schauman@taivassalo.fi  tai puh. 050 387 3366. 

Ajankohtaista

Kirjasto on suljettu  ja kirjastossa järjestettävät yleisötilaisuudet peruutettu ajalla 18.3.-13.5.2020. Kirjastoaineistoa ei voi palauttaa palautuslaatikkoon. Kiinniolon ajalta ei kerry maksuja asiakkaille. Varauksia, joiden viimeinen noutopäivä on kiinnioloaikana, pidetään varaushyllyissä 7 päivää kiinnioloajan yli. Kiinnioloaikana lainoja voi uusia poikkeuksellisesti, vaikka nimekkeeseen olisi varauksia tai uusintakerrat olisivat täynnä.

Vaski-kirjastojen käyttösääntöjä on päivitetty ja uudet käyttösäännöt astuvat voimaan 1.3.2020. Keskeisimmät muutokset koskevat huollettavan ikärajaa sekä uusintojen määrää. Jatkossa 15 vuotta täyttänyt henkilö ei enää tarvitse huoltajan suostumusta kirjastokortin saamiseksi vaan vastaa itse omista lainoistaan. Lisäksi uusintakertojen määrä nousee viiteen kertaan. Käyttösääntöihin on lisätty myös omatoimikirjastojen käyttöä koskeva osuus.

Voimassa olevat käyttösäännöt ovat luettavissa Vaski-verkkokirjastossa.