Kutsu Taivassalon kunta yritysvierailulle

#

Kutsu Taivassalon Kunta Vierailulle Yritykseenne

Taivassalon kunta on sitoutunut tukemaan ja edistämään paikallista elinkeinoelämää. Haluamme vahvistaa yhteistyötä alueen yritysten kanssa ja tutustua paremmin yritysten toimintaan, innovaatioihin ja kehitysmahdollisuuksiin. Haluamme tuntea taivassalolaiset yritykset ja yrittäjät niiden takana. Olisimme iloisia, jos kutsuisitte meidät vierailulle ja näyttäisitte miten teillä työskennellään ja mitä voisimme yhdessä tehdä edistääksemme kuntamme kehitystä. Yritämme vierailla kuukausittain vähintään yhdessä yrityksessä.

Mitä voitte toivoa meiltä: Ketä viranhaltijoita tai päättäjiä haluatte mukaan vierailulle? Onko jokin tietty elinvoimapolittiinen asia tai teema johon toivotte, että perehdymme ennen vierailua? 

Mitä odotamme vierailulta: Toivomme saavamme kattavan käsityksen yrityksenne toiminnasta ja tarpeista. Erityisesti arvostaisimme, jos vierailulle voisi osallistua yrityksenne avainhenkilöitä, jotka voivat avata keskustelua siitä, miten kunta voisi parhaiten tukea toimintaanne.

Julkisuus: Mikäli suostutte, haluaisimme tehdä vierailusta julkaisun kunnan sosiaalisen median kanavilla. Olisimme kiitollisia, jos voisitte valmistella lyhyen esittelyn yrityksestänne ja sen toiminnasta, jota voisimme hyödyntää julkaisussamme.

Vierailun sopiminen: Lähetä vierailukutsu (webropol-lomake)

Odotamme innolla mahdollisuutta tutustua yrityksiimme ja keskustella yhteistyömahdollisuuksista.

#elinvoima #yhteistyö #paikallinenkehitys

Share: