Sivistyslautakunnan alaiset avustukset haettavana 1.–31.3.2023

#

Hei sinä aktiivinen taiteen harrastaja!

Haaveiletko yhteisötaiteellisesta projektista, taidenäyttelystä tai vaikkapa konsertin järjestämisestä? Uutena avustusmuotona on tänä vuonna kulttuuritoimen kohdeavustushaku yksityishenkilöille (2000€).

Aktiivisia taiteen harrastajia tuetaan ensisijaisesti harrastajajärjestöjen toimintaedellytyksiä parantamalla, mutta joissakin tapauksissa myös harrastajalle itselleen voidaan myöntää kohdeavustusta esimerkiksi jonkin erityisen projektin toteuttamiseen.

Laki kuntien kulttuuritoiminnasta (166/2019) edellyttää kunnan järjestävän kulttuuritoimintaa. Kunnan avustaman yhdistyksen, taiteen tai kulttuurin harrastajan tai työryhmän tulee toiminnassaan tarjota kulttuuritoimintaa, joka tukee kunnalle asetettuja taiteen ja kulttuurin edistämisen tehtäviä. Avustuksia jaettaessa huomioidaan erityiset ansiot ja taidot sekä edellytetään näyttöä harrastustoiminnasta tai taiteellisesta työskentelystä.

Hakuohjeet sekä -lomake kaikkiin sivistystoimen avustuksiin löytyvät kunnan verkkosivuilta: https://www.taivassalo.fi/vapaa-aika/toiminta-avustukset

Lisätietoja kulttuuritoimen avustusten osalta antaa
kirjasto- ja kulttuuripalveluvastaava Anna Schauman
etunimi.sukunimi@taivassalo.fi, p. 050 387 3366

käsinpiirrettyviiva.png

Share: