Yrittäjäpalvelut

Itsenäisellä yrittämisellä on vankat perinteet Taivassalossa. Pienet ja keskisuuret yritykset muodostavat yrittämisen ydinjoukon. Taivassalossa on lähes 150 yritystoimipaikkaa. Niistä jokainen on meille tärkeä. 

Toimialoittain tarkasteltuna alkutuotannon osuus on 15,6 %:ia (112 toimipaikkaa), jalostuksen 27,2 %:ia (195) ja palveluiden 55,4 %:ia (397).

Tuhatta asukasta kohden Taivassalossa on Tilastokeskuksen (2006) toiseksi eniten yritystoimipaikkoja Vakka-Suomessa (85,4), kun vastaava luku Vakka-Suomessa keskimäärin on 64,8 ja Varsinais-Suomessa 57,9.

Työllisestä työvoimaa Taivassalossa on 717 henkeä, joista 416 työpaikka on Taivassalossa. Työpaikkaomavaraisuusaste oli 77,4 %:ia. Taivassalo kuuluu Turun työssäkäyntialueeseen.
 

Yritysluettelo

Tutustu yritysluetteloon!
Taivassalon yrittäjät, jos haluatte tietonne yritysluetteloon tai muuttaa olemassaolevia tietoja ilmoittakaa siitä Yritysluettelo -sivulla olevalla lomakkeella.
 

YritysTulkki

YritysTulkista saat apua yrityken perustamisessa, yrityksen hallintoon ja talouteen, markkinointiin sekä myyntiin liittyvissä asioissa. YritysTulkkiin pääset klikkamalla alla olevaa kuvaketta:

Linkkipainike YritysTulkki -sivustolle

Taivassalon Yrittäjät

Kuva: Kansikuva yrittäjien esitteestä

Taivassalon Yrittäjien palveluhakemisto on ilmestynyt. 

Selaa esitettä »

Tutustu myös Taivassalon yrittäjien toimintaan:

Taivassalon Yrittäjät r.y. »

Yritysrekisteri »

Yrittäjän tukiverkko »

Virtuaaliasiamies Keijo. Keijo on Turun Seudun Kehittämiskeskuksen ja Opasmedian luoma virtuaaliasiamies. Keijo palvelee Turun seudun yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia erilaisissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.