Yrittäjäpalvelut

Itsenäisellä yrittämisellä on vankat perinteet Taivassalossa. Pienet ja keskisuuret yritykset muodostavat yrittämisen ydinjoukon. Taivassalossa on lähes 150 yritystoimipaikkaa. Niistä jokainen on meille tärkeä. 

Toimialoittain tarkasteltuna alkutuotannon osuus on 15,6 %:ia (112 toimipaikkaa), jalostuksen 27,2 %:ia (195) ja palveluiden 55,4 %:ia (397).

Tuhatta asukasta kohden Taivassalossa on Tilastokeskuksen (2006) toiseksi eniten yritystoimipaikkoja Vakka-Suomessa (85,4), kun vastaava luku Vakka-Suomessa keskimäärin on 64,8 ja Varsinais-Suomessa 57,9.

Työllisestä työvoimaa Taivassalossa on 717 henkeä, joista 416 työpaikka on Taivassalossa. Työpaikkaomavaraisuusaste oli 77,4 %:ia. Taivassalo kuuluu Turun työssäkäyntialueeseen.
 

Yritysluettelo

Tutustu yritysluetteloon!

Taivassalon yritykset! Jos haluatte, että yritysluettelossa on linkki teidän internetsivuillenne, ilmoittakaa siitä tai yrityksenne tiedoissa tapahtuneista muutoksissa tästä.
 

YritysTulkki

YritysTulkista saat apua yrityken perustamisessa, yrityksen hallintoon ja talouteen, markkinointiin sekä myyntiin liittyvissä asioissa. YritysTulkkiin pääset klikkamalla alla olevaa kuvaketta:

yritysTulkki.jpg

Taivassalon Yrittäjät

kansi-yrittajat2019-21.jpg

Taivassalon Yrittäjien palveluhakemisto on ilmestynyt. Selaa esitettä »
Tutustu myös Taivassalon yrittäjien toimintaan:

Taivassalon Yrittäjät r.y. »

Yritysrekisteri »

Yrittäjän tukiverkko »

Virtuaaliasiamies Keijo. Keijo on Turun Seudun Kehittämiskeskuksen ja Opasmedian luoma virtuaaliasiamies. Keijo palvelee Turun seudun yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia erilaisissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.