Haastepyöräily

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja haastaa lounais-suomalaiset koulu- ja työmatkapyöräilyyn, sekä harrastepyöräilyyn. Myös lounais-suomalainen luonto ja monipuoliset maastot antavat mahtavat puitteet maasto- ja retkipyöräilyyn!

Haastepyöräily saa vuosittain Lounais-Suomen pyörien päälle. Kunnat kisaavat vapusta juhannusviikolle (1.5. - 22.6.2018) ja osa kunnista jatkaa elokuun loppuun asti. Parhaimmillaan Haastepyöräilyn vajaassa kahdessa kuukaudessa on pyöräilty 3,5 miljoonaa kilometriä eli sata kertaa maapallon ympäri!

Pyöräile ja kerää kilometrejä Taivassalon kunnan kokonaispottiin! Kilometrit voit ilmoittaa joko ympäri kuntaa sijaitseviin Haastepyöräilyn kirjausvihkoihin tai nettilomakkeella LiiKun sivujen kautta. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Haastepyöräily- kampanjan kirjauskriteerit:

- Työmatkapyöräilyssä kriteeriä voi ”löyhentää” esim. jos yhteen suuntaa matka on 5 km. Takaisintulo on myös 5 km, joten kokonaismäärä olisi 10 km.

- Samalla reissulla voi merkitä useammankin kirjauksen kutakin 10 kilometriä kohdenJokainen kirjaa omat pyöräilynsä.

- Pyöräilyalueena voi olla muukin kun oma kunta => suoritukset merkataan oman kunnan lähimpään postilaatikkoon tai LiikUn nettisivujen kautta oman kunnan lomakkeeseen.

- Nettikirjauksen voit tehdä, mikäli reittisi ei kulje laatikoiden luona tai teet yhtäjaksoisen pitkän lenkin. Nettikirjaukseen voi merkata koko matkasi kerralla.

Haastepyöräilyn laatikkopaikat Taivassalossa: