◉ Ilmoitustaulu

Ajankohtaista

HAASTEPYÖRÄILY-KAMPANJA 2020

Perinteinen Haastepyöräily-kampanja starttaa käyntiin taas vappuna 31 kunnan alueella. Kampanja-aika on 1.5.-23.6.2020. Taivassalo on tänä vuonna ilmoittautunut myös jatkoajalle, eli kilometrejä voi kerätä syksyyn asti. Kampanja-aika on siis 1.5.-31.8.2020.

Haastepyöräilymerkki

Poikkeustilanteesta huolimatta ihminen tarvitsee liikuntaa. Valtakunnallisen ohjeistuksen mukaan edelleen saa liikkua ja ulkoilla, mutta siihen on tehty rajoituksia ja ohjeita. Siksi pyöräilyssä on erittäin tärkeää huomioida poikkeussäännöt:

  • Muistetaan hygienia ja vältetään lähikontakteja ja väkijoukkoja.
  • Suosi pyöräilyä yksin tai oman perheesi kanssa.
  • Vuonna 2020 Haastepyöräilyssä ei ole laatikkokirjausta.

Tänä vuonna ei ole perinteisiä kirjauslaatikoita eri puolilla Taivassaloa koronaepidemian vuoksi. Kirjaus tapahtuu netissä tai mobiilissa www.liiku.fi/haastepyoraily. Tällä sivustolla on myös kirjausohjeistus ja sovelluksen saaminen älypuhelimeen. Mobiili- ja nettikirjaus on samalla alustalla toimiva kirjausjärjestelmä, joka toimii saman linkin kautta sekä älypuhelimella ja netissä.

Huom. Sovellus ei löydy app-kaupasta. Mukavia pyöräilyhetkiä!

Saaristo liikkuu 2020
tulokset

1. Taivassalo         2.14 km/asukas
2. Kustavi     1,92 km/asukas
3. Kemiönsaari      1,05 km/asukas
4. Parainen      0,47 km/asukas
5. Naantalin saaristo-osat    0,42 km/asukas
6. Masku      0,32 km/asukas

Kuntosali avataan 1.6. 

Kuntosali ja kunnan verkkokauppa avataan 1. kesäkuuta. Jokaiseen voimassa olleeseen (14.3.) kuntosaliavaimeen lisätään jäljelle jäänyt aika 1.6. alkaen (esim. jos henkilöllä oli kuukauden mittainen avainpäivitys, josta oli jäljellä kaksi viikkoa, niin ne kaksi viikkoa lisätään 1.6. alkaen). Päivitykset tehdään ennen salin avaamista. Käytä avaimesi latauspisteessä.

Rajoitusten purkamisesta huolimatta koronaepidemia ei ole vielä ohi ja sen leviämistä on edelleen ehkäistävä. Yli 70-vuotiaiden suositellaan välttävän fyysisiä kontakteja mahdollisuuksien mukaan. Valtioneuvosto korostaa riskiryhmään kuuluvien omaa harkintaa toimintaohjetta noudatettaessa.

Yritetään yhdessä tehdä parhaamme koronan leviämisen ehkäisemiseksi ja siksi jokaisen kuntosalilla kävijän tulee sitoutua seuraaviin ohjeisiin:

  • Pese kädet hyvin ennen kuntosalille menoa ja käytä käsidesiä. Käsidesiä löytyy wc-tiloista ja kuntosalin puolelta.
  • Flunssaisena/sairaana ei saa tulla kuntosalille.
  • Huolehdi riittävästä etäisyydestä muihin treenaajiin mahdollisuuksien mukaan.
  • Suositeltavaa on käyttää salihanskoja ja desinfioida treenimatto käytön jälkeen (löytyy kuntosalilta)

Tervetuloa taas kuntosalille!

KUNTOSALI

01.04.2020 alkaen yli 65 -vuotiaat pääsevät kuntosalille maksuttomasti maanantaista perjantaihin klo 05-14 välillä. Aiemmin tämä koski yli 70- vuotiaita.

Huom. yli 65 -vuotiaat voivat edelleen treenata arki-iltaisin ja viikonloppuisin kuntosalihinnaston mukaisesti..

kuntosali.jpg

Kuntosalin asiakastyytyväisyyskyselyn 2019 yhteenveto

KATSO YHTEENVETO

 

apea-nuokkarilainen.png

Nuokkari suljettu! 

Perjantaisin klo 16-18 (5.–6. lk.)
ja klo 18-22 (7+ lk.)

Liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorot

Liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorot kaudelle 2019-20 löytyy

Liikuntahalli -sivulta »

Vapaita vuoroja voi kysyä vapaa-aikatoimistosta tai varata kunnan verkkokaupan kautta. Vuoroihin voi tulla päivityksiä.


Palvelulautakunta julistaa haettavaksi liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorot syys- ja kevätkaudelle 2020-21  

Taivassalon liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorojen hakuaika syys- ja kevätkaudelle 2020-21 on 30.4.–17.5.2020. Vakiovuorohakemus on saatavilla kunnan Lomakkeet -sivulta  tai sen voi hakea kunnanvirastosta. Hakemus täytetään ja lähetetään ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Paperilomake toimitetaan kunnanvirastoon klo 15 mennessä (Palvelulautakunta, vakiovuorohakemus, Keskustie 9, 23310 Taivassalo). Lisätietoja: vs. vapaa-aikasihteeri Leila Gröndahl, puh. 050 387 3354/ leila.grondahl@taivassalo.fi

Liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorojen hakijoille tiedoksi,

Liikuntahallin ja kuntosalin vakiovuorojen hakuaika on 30.4.–17.5.2020. Päiväkodissa alkaa remontti ja toiminta siirtyy Nuortenkodille elokuussa. Nuortenkoti on tämän tiedon mukaan poissa muusta käytöstä 1.8.2020–31.1.2021 välisen ajan. Opiston toiminta Nuortenkodilta siirtyy ko. ajalta liikuntahallille.

Ohessa linkki liikuntahallin varauskalenteriin, johon on merkitty opiston varaamat vuorot. Ne kannattaa katsoa ennen vakiovuorohakemuksen lähettämistä.

SALIVUOROVARAUKSET

 

Ota yhteyttä