Etusivulle »
Julkaistu 27.03.2017

Liikuntahallin ja kuntosalin hinnasto 1.6.2017 alkaen

Sivistyslautakunta hyväksyi kokouksessaan liikuntahallin ja kuntosalin uudet hinnastot, jotka tulevat voimaan 1.6.2017 alkaen. Samalla selkiytettiin joitakin toimintaperiaatteita liikuntahallin ja kuntosalin osalta.

Liikuntahalliin voi varata vakiovuoron ajalle 1.9.-31.5. Vakiovuorojen haku tapahtuu vuosittain loppu keväästä/alku kesästä. Myönnettyä vakiovuoroa ei voi peruuttaa. Vakiovuoroihin voi tulla satunnaisia peruutuksia kunnan ja koulun omista tarpeista johtuen. Näistä peruutuksista ilmoitetaan vakiovuorolaisille hyvissä ajoin. Jäljelle jääneitä vuoroja voi anoa vakiovuoroksi myös kauden aikana. Liikuntahalliin voi varata myös yksittäisiä salivuoroja. Vakiovuoroille ja yksittäisille vuoroille on omat hintansa. Lauantaipäivät on varattu otteluille ja muille tapahtumille, joten niihin ei myönnetä vakiovuoroja. Yksittäiset lauantaivuorot vahvistetaan kaksi viikkoa ennen kyseistä ajankohtaa.

Kuntosalin avainvalikoimaan lisättiin viikonloppuavain, joka toimii perjantaista sunnuntaihin. Avain toivottavasti palvelee tulevaisuudessa viikonloppuisin Taivassalossa aikaansa viettäviä. Lisäksi uutena yli 70-vuotiaat eläkeläiset pääsevät käyttämään kuntosalia maksutta arkisin klo 06-14.

Tutustu uusiin hinnastoihin ja toimintaperiaatteisiin kokonaisuudessaan alla olevien linkkien kautta:

Uusi liikuntahallin hinnasto

Uusi kuntosalin hinnasto