Etusivulle »
Julkaistu 29.03.2018

Anna palautetta perhekeskustoiminnasta

Lasten-, nuorten- ja perheiden palvelut uudistuvat ja nyt tarvitsemme sinun apuasi selvittääksemme, millaisiksi palveluiden tulisi uudistua.

Kaikki lasten, nuorten ja perheiden palvelut, aina neuvolasta yläkouluun ja harrastustoiminnasta lastenlääkäripalveluihin kattava uudistus toteutetaan mm. Taivassalossa. Kysely toteutetaan Lapsi- ja perhepalvelujen muutosohjelmaa (LAPE) Varsinais-Suomessa toteuttavan Lupa auttaa! -hankkeen toimesta yhteistyössä kuntien kanssa.

lupa-auttaa.png

Sinulla, lapsiperheiden palvelujen käyttäjällä, on ensiarvoisen tärkeä tieto siitä, mikä nykyisissä palveluissa toimii, mitä puutteita palveluissa on, ja miten palveluiden käyttäminen olisi jouhevampaa ja sinun erityistarpeet huomioonottavampaa. Sinulla on arvokasta tietoa palvelujen toimivuudesta ja erityisesti siitä, mihin suuntaan ja miten palveluja pitäisi kehittää. Kerro meille avoimesti, millaiset ovat sinulle ja perheellesi hyvin toimivat lapsi- ja perhepalvelut.  

Kysely suoritetaan anonyymisti eikä vastaajien henkilöllisyys tule tuloksia julkaistessa ilmi. Vastauksia käytetään lapsiperhepalvelujen kehittämiseksi. Kyselyyn vastaaminen kestää vain noin 5 minuuttia.

SIIRRY KYSELYYN TÄSTÄ

lehma.png