Etusivulle »

Taivassalon kunnan laskutusosoitteet

Ohjeet laskuttamiseen kunnalta ja YEL-todistuksen toimittamisen ohjeet täällä.

Verkkolaskuosoite

Verkkolasku on sähköinen lasku, joka välittyy kunnalle paperilaskua muistuttavana näkymänä tietokoneen näytölle. Sähköinen lasku ei ole sama kuin sähköpostilla lähetetty lasku.

Taivassalon kunnan verkkolaskutusosoite on:
003701399914101


Kunnan Taitoa Oy:n tiedonvälityksen palveluntuottajana toimii Telia Finland Oy ja
verkkolaskun operaattorina on CGI.

Mikäli käytätte verkkolaskuoperaattorin laskujen välityspalvelua
välittäjätunnus on 003703575029


Laskuportaalin käyttö

Toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Mikäli teillä ei ole mahdollisuutta lähettää verkkolaskua laskutusjärjestelmästänne, voitte käyttää maksutonta toimittajaportaalia. Jos käytössänne on ollut laskuportaali, tulee se muuttumaan operaattorin vaihdon yhteydessä toimittajaportaaliin. Uusi toimittajaportaali löytyy Taivassalon kunnan internet-sivuilta sekä osoitteesta https://www.laskuhotelli.fi/portaali. Rekisteröityäksenne toimittajaportaaliin, ottakaa yhteyttä Taitoan asiakaspalveluun. Toimittajaportaalin käyttöohje ja kirjautumislinkki löytyvät myös osoitteesta http://www.taitoa.fi/ohjeet-laskuttajalle.

Laskumerkinnät

  • lasku on osoitettava Taivassalon kunnalle
  • laskun yksilöinti: 1) tilaajan nimi (-> lasku ohjautuu oikealle tarkastajalle); ja 2) kustannuspaikka tai tilaava yksikkö tai muu tilaajan antama tunnus.

Paperilaskujen toimitusosoite

Taivassalon kunta
003701399914101
PL 299
02066 DOCUSCAN


Taivassalon kunnalle ei saa lähettää entisen vesi- ja viemärilaitoksen laskuja!
Ks. Taivassalon Vesi Oy.

Yllä oleva merkintä tulee olla sekä postituskuoressa että itse laskussa.


Optimaalisen koneellisen skannauskäsittelyn ja maksun eräpäivänä suorittamisen varmistamiseksi pyydämme teitä huomioimaan erityisesti seuraavat seikat lähettäessänne paperilaskuja:

  • Sallittu laskukoko on A5 ja A4 kokoinen, 70-120 g/m2 painoinen paperi
  • Lasku ja sen liitteet tulee postittaa samassa kirjekuoressa
  • Laskun sivuja ei saa liittää yhteen (niitit, teipit ym)
  • Laskun on oltava tulostuslaadultaan hyvä

Laskutusosoitteeseen saa lähettää vain laskuja. Laskutettava tuote, lehdet ym. tulee lähettää tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen, joka on katu- tai käyntiosoite (ei 02066 DOCUSCAN -osoite). Muuta mahdollista postia ei välitetä eteenpäin.

Laskussa tulee näkyä, että lasku on osoitettu Taivassalon kunnalle. Laskussa tulee yksilöity tieto, mille kustannuspaikalle ja/tai hankkeelle lasku kuuluu ja tilaajan nimi tai muu tilaajan antama tunnus, jonka perusteella lasku voidaan ohjata oikeaan yksikköön tarkastusta varten. Puutteellisin tiedoin varustetut laskut palautetaan lähettäjälle takaisin.

Yleiset laskumerkintävaatimukset löytyvät Verohallituksen verkkosivuilta verohallinnon ohjeista, www.vero.fi

Taivassalon kunnan ostolaskutuskäsittelyä hoitaa Kunnan Taitoa Oy. Lisätietoja laskujen käsittelystä Taitoan valtakunnallinen asiakaspalvelu: www.taitoa.fi/asiakaspalvelu tai puh 020 639 9400.


Lisätietoja verkkolaskutuksesta saatte oman verkkovälittäjänne asiakaspalvelusta. Verkkolaskujen reititys eri välittäjien välillä on kuvattu Tieke Verkkolaskutusosoitteistossa, http://verkkolasku.tieke.fi