Vapaa-aikatoimisto tiedottaa

Vapaa-aikatoimisto on suljettu 1.6.–31.7.2020.
Liikuntahalli on niinikään kiinni kesä- ja heinäkuun, eikä sinne voi ostaa avainpäivitystä. 
Kuntosali sen sijaan on auki koko kesän!

Asiakkaille ja kaikille yhteistyötahoille tiedoksi, että muutan kesäkuussa toiselle paikkakunnalle ja siirryn muihin tehtäviin. Oli mukavaa asua Taivassalossa ja työskennellä kunnassa, mutta nyt on aika mennä eteenpäin. Kiitän yhteistyöstä ja toivotan kaikille oikein hyvää jatkoa! 

Kesäkuun ajan toimistosihteeri Marita Suovanen auttaa kuntosaliavainpäivityksissä sekä uimakouluun ja haastepyöräilyyn liittyvissä asioissa.
Maritan sähköposti on marita.suovanen@taivassalo.fi ja puhelin 044 722 2253.

AURINKOISTA JA IHANAA KESÄÄ!
T. Leila vapaa-aikatoimistosta

Haastepyöräily

Ilmoita haastepyöräilyn kilometrisi 24.6. mennessä Maritalle, jos et käytä netti- tai mobiilikirjausta. Haastepyöräily jatkuu 31.8. asti. Netti- ja mobiilikirjauksen kautta tieto siirtyy suoraan Liiku ry:lle.

Lisätietoa haastepyöräilystä »

Kuntosaliavainpäivitykset kesällä

Kuntosali on auki 1.6. alkaen normaalisti ma-su klo 05-22. Kunnan verkkokauppa aukeaa myös 1.6. ja sieltä voi ostaa kuntosaliavainpäivityksen. Verkkokaupasta ostetut avainpäivitykset päivitetään aamuisin ma-pe klo 9 mennessä 1.6. alkaen.

Avainpäivityksiä hoitaa Marita. Kesäkuussa uusia kuntosaliavaimia voi hakea ja päivittää kirjastossa 10.6.–25.6. välisenä aikana keskiviikkoisin klo 13-19 ja torstaisin klo 10-16.

Huom.
Kirjasto ei palvele avainpäivityksissä 3.6. ja 4.6., mutta päivittää verkkokaupan kautta ostetut avainpäivitykset aamuisin klo 9 mennessä koko kesäkuun.

Heinäkuussa kuntosaliavaimia ei päivitetä lomien vuoksi, joten päivitä avain tarvittaessa kesäkuun aikana. Voit tarkistaa avainpäivityksesi keston ottamalla yhteyttä vapaa-aikatoimistoon 29.5. mennessä tai kesäkuussa Marita Suovaseen. Kuntosalilla treenatessa on tärkeää huolehtia käsihygieniasta. Salihanskat ja treenialustan desinfiointi on suositeltavaa. Sairaana tai flunssaisena ei salilla saa tulla.