Kuntosali

Kuntosali on käytettävissä klo 06–22 välillä käyttömaksua vastaan pois lukien muutama varattu vuoro. Kuntosalin varatut vuorot näet tästä: varatut vuorot

Varatuista vuoroista löytyy lista kuntosalin ovesta. Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita sekä vapaiden painojen puoli. Kuntosalilla voi harjoittaa koko vartalon läpi niin vapailla painoilla kuin laitteilla.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja Iloq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain. Vuorojen vastuuhenkilöt vastaavat paikkojen kunnosta, välineiden käytöstä ja ettei heidän vuorollaan halliin tule ulkopuolisia käyttäjiä. Kuntosalin henkilökohtainen avain oikeuttaa käytön pelkästään avaimen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmille omat avaimet. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäynti mahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa avaimen takavarikointi määräajaksi.

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimia voi noutaa:

  • vapaa-aikatoimistosta (yhtenäiskoulu) ennalta sovittuna aikana puh. 050 387 3354
  • yhtenäiskoulun kansliasta ti ja to 09.00–13.30 (ei koulujen loma-aikana)
  • kertakäyntiavaimia saatavana myös kirjastosta sen aukioloaikoina

Kuntosalihinnasto:

Aikuiset

Kertäkäynti 5e

1kk 27,50e

6kk 137,50e


Eläkeläiset, työttömät, nuoret alle 16 v., opiskelijat, varusmiehet

Kertakäynti 2e

1kk 22e

6kk 110e


Avaimen pantti on 15e. Käyttömaksut laskutetaan.