Ilmoittautuminen

VÄKSÖN -toimintaleiri 27.–29.6. Kustavin Lomavalkamassa

Tervetuloa toiminnalliselle leirille! Kolme päivää täyttä tekemistä. Leirillä pääset kokeilemaan mm. kuplafutista, erätaitoja, kalastusta, valokuvasuunnistusta ja tietenkin uimaan ja saunomaan! Leiri on suunnattu kaikille Vakka-Suomen alueen 2005-2007 syntyneille tytöille ja pojille. Leirin hinta 60€ maksetaan vapaa-aikatoimistoon 1.6. mennessä. Taivassalolaisille on varattu leiriltä 10 paikkaa. Saat ilmoittautumisen jälkeen muutaman päivän sisällä vahvistuksen sähköpostiisi leirille mahtumisesta.

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen 2.5. klo 8 alkaen, päättyy 19.5.

 

Suuren urheilujuhlan tuntua! -leiri 19.–22.6. Mansikkakarissa

Leirin järjestävät Leiriolympialais-teemalla Taivassalon ja Vehmaan vapaa-aikatoimet ja seurakunnat. Leiri on tarkoitettu 2006-2009 syntyneille tytöille ja pojille ja se maksaa kaikilta osallistujilta 60€. Leiri maksetaan vapaa-aikatoimistoon 1.6. mennessä. Taivassalolaisille on varattu leiriltä 12 paikkaa. Saat ilmoittautumisen jälkeen muutaman päivän sisällä vahvistuksen sähköpostiisi leirille mahtumisesta.

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen 2.5. klo 8 alkaen, päättyy 19.5.

 

Retki Särkänniemeen ke 14.6.

Taivassalon ja Vehmaan vapaa-aikatoimet ja seurakunnat järjestävät yhteisen retken Särkänniemeen 14.6. Retken hinta on 15€ sisältää pelkän kuljetuksen. Retki maksetaan vapaa-aikatoimistoon 1.6. mennessä. Jokainen voi tutustua Särkänniemen ranneke- ja lippuvalikoimaan ja ostaa itselleen sopivan. Alle 12-vuotiaat tarvitsevat retkelle huoltajan mukaan. Taivassalolaisille on varattu 22 paikkaa. Saat ilmoittautumisen jälkeen muutaman päivän sisällä vahvistuksen sähköpostiisi retkelle mahtumisesta. HUOM! Jokaisesta retkelle osallistujasta tulee täyttää oma lomake. Jos retkelle lähtee lapsi/nuori ja huoltaja, molemmista tehdään omat lomakkeet.

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen 2.5. klo 8 alkaen, päättyy 19.5.

 

Uimakoulut Rautilan rannassa 26.–30.6.

Uimakoulussa on sekä alkeis- että jatkoryhmä. Alkeisryhmä klo 11.15-12.45, jatkoryhmä klo 13-14.30. Alkeisryhmän ikäraja on 5 vuotta ja siinä suoritetaan merenneito- ja hyljemerkkejä. Jatkoryhmä on tarkoitettu jo uimataitoisille (25m sujuvasti ilman kellukkeita) ja siinä suoritetaan merkkejä kalamerkistä eteenpäin. Alkeisryhmän hinta 50€, jatkoryhmän 55€ (sisältää yhden hyppykerran Samppalinnassa). Saat ilmoittautumisen jälkeen muutaman päivän sisällä vahvistuksen sähköpostiisi uimakouluun mahtumisesta.

Huom! Uimakouluun ei järjestetä yhteistä kuljetusta.

ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen 2.5. klo 8 alkaen, päättyy 19.5.