Etusivulle »
Julkaistu 23.01.2017

Unelmaliikkuja 2017 -passi

Taivassalon vapaa-aikatoimi on luonut Unelmaliikkuja 2017 -passin. Passi on osa Unelmien liikuntavuotta. Se haastaa jokaista kokeilemaan mahdollisimman montaa liikuntalajia. Ota siis haaste vastaan ja nauti liikunnan monipuolisuudesta vuonna 2017!

Passeja on jaossa kirjastossa, kunnanvirastolla sekä vapaa-aikatoimessa.

Passiin voit kirjata jokaisen harrastamasi liikuntalajin yhteen kertaan. Yksi lajikokeilu täyttyy, kun liikut kyseisen lajin parissa vähintään 20 minuuttia. Lajeja voit kokeilla sekä omatoimisesti että ohjatusti, mutta kirjauksen passiin saat suorittaa aina itse. Kirjaa pasiin lajikokeilun päivämäärä ja liikuntalajin nimi. Vuoden aikana järjestetään myös Unelmaliikkuja lajikokeiluita, jotka ovat kaikille ilmaisia ja avoimia kokeilukertoja erilaisten lajien parissa.

Jokainen 31.12.2017 mennessä 20 eri liikuntalajia kerännyt ja passin vapaa-aikatoimistoon palauttanut osallistuu liikunnallisten tuotepalkintojen arvontaan. Lisäksi palkitaan vuoden Unelmaliikkuja, eli henkilö joka on vuoden aikana kerännyt eniten eri lajikokeiluja. Keräämistä kannattaa siis jatkaa koko liikuntavuoden ajan. Mikäli passin viivat eivät riitä kokeilemillesi lajeille, voit jatkaa kirjaamista toiselle paperille ja liittää sen passin yhteyteen.

Lisätietoja Taivassalon vapaa-aikatoimesta elina.alvoittu@taivassalo.fi tai puh. 050 3873354.