Etusivulle »

Palvelukeskus Poiju

Palvelukeskus Poiju sijaitsee Taivassalon ydinkeskustassa lähellä palveluja. Palvelukeskus valmistui keväällä 1996. Poijussa on tilat palvelukeskukselle, palveluasunnoille ja pienryhmäkodille. Palvelukeskus Poiju on Vanhustenkotiyhdistyksen omistama kiinteistö. Poijun yhteyteen on rakennettu vanhainkoti Ankkuri ja päiväkoti, jotka ovat kunnan kiinteistöjä.

Palvelukeskus Poiju tiloihin kuuluvat asuntojen lisäksi keittiö, ruokasali ja kabinetti, vanhustyön johtajan toimisto, kotihoidon toimisto, lepohuone intervalli käyttöön, käsityöhuone, viherhuone, yleiset tilat sekä asiakkaiden sauna- ja pesutilat.

Palvelukeskuksessa toimiva Arkea Oy valmistaa ateriat mm. palvelukeskuksen asukkaille ja päiväkodille.
Ruokala on avoinna kaikille lounastajille.

Lounasruoka tarjoillaan arkisin klo 11.30–13.00.
Ruokalistat

Viihtyisää salia ja kabinettia vuokrataan eri tilaisuuksien käyttöön, varaukset puh. 040 829 9403.

Asiakkaaksi Poijuun

Taivassalolaisille tarjotaan erilaisia asumispalveluita. Palvelut voivat olla palveluasumista palvelukeskuksessa tai B-ryhmäkodissa.
Palveluasuminen voi olla myös tehostettua palveluasumista pienryhmäkodissa. Niiden lisäksi palvelukeskus Poiju tarjoaa mahdollisuuden intervallihoitoon.

Pitkä- ja lyhytaikaishoidon laitospaikkoja tarjoaa Vanhainkoti Ankkuri.

Poijussa on palveluasuntoja 7 kappaletta (37-40 m²) ja ryhmäkotiasuntoja 9 kappaletta (22m²).
Vuokra on 9,83 €/m². Vanhainkoti Ankkurissa on 16 hoitopaikkaa.

Vanhustenkotiyhdistyksellä on lisäksi Palvelukeskus Poijun välittömässä läheisyydessä rivitalohuoneistoja, sekä B-ryhmäkoti, jossa on 6 asuntoa.

Palveluasuntoihin ja ryhmäkotiasuntoihin sekä vanhainkotiin hakeudutaan täyttämällä hakemuskaavake, joita saa vanhustyönjohtajalta.

Vanhustyönjohtaja Jaana Palmroos
puh. 050 387 3363

vastaa Taivassalon vanhustenhuollon palveluista


IKÄPOLIITTINEN SUUNNITELMA