Etusivulle »

Taivassalon Vesi

Taivassalon Vesi Oy on kuntakonserniin kuuluva osakeyhtiö, jonka toimintaan kuuluu vesihuollon harjoittaminen. Yhtiö on Taivassalon kunnan täysin omistama yhtiö.

Liittymistaksat ja palveluista perittävät maksut

Veden hinta koostuu puhtaan veden ja jäteveden käyttömaksusta. Käyttö mitataan vesilaitoksen asentamalla kiinteistökohtaisella vesimittarilla. Taivassalon Vesi laskuttaa yhtä mittaria kiinteistöä kohden, huoneistokohtaisen laskutuksen hoitaa taloyhtiön isännöitsijä.

Käyttömaksut 1.1.2017 alkaen ovat:

  veroton verollinen
Veden hinta 2,36 €/m³ (alv 0%); 2,93 €/m³ (sis. alv 24%)
Jäteveden hinta 3,01 €/m³ (alv 0 %); 3,73 €/m³ (sis. alv 24%)

Asiakkaamme saavat neljä vesi- ja jätevesilaskua vuodessa. Yksi laskuista on mittarinlukuun perustuva tasauslasku ja muut kolme aikaisempaan kulutukseen perustuvia arviolaskuja. Lasku on maksettava viimeistään eräpäivänä. Maksupaikkoja ovat rahalaitokset. Taivassalon Vesi Oy ei vastaanota käteismaksuja. Maksettaessa on käytettävä viitenumeroa.

Taivassalon Vedellä on käytössä vesimittareiden itseluenta. Sitä varten saat kerran vuodessa itseluentakortin, jonka voit palauttaa postitse tai ilmoittaa mittarilukeman Kulutus-Web-palvelussa (palvelu tulee käyttöön vuoden 2016 aikana).


Taivassalon Vesi Oy

Postiosoite Laskutusosoite Verkkolaskutusosoite Sähköpostiosoite
Keskustie 9
23310 TAIVASSALO
c/o Annan tilitoimisto
Eerontie 7
23310 TAIVASSALO
OVT-tunnus: 003727208338
Operaattori: Liaison Technologies Oy
Välittäjän tunnus: 003708599126
taivassalonvesi@taivassalo.fi

Y-tunnus: 2720833-8

Jätevesien johtaminen haja-asutusalueella


Vesimittari

Voit ilmoittaa vesimittarilukemasi Taivassalon Vesi Oy:lle verkossa.

KulutusWebin käynnistämiseen tarvitaan kulutuspaikan numero sekä vesimittarin numero. Nämä tunnisteet löytyvät esimerkiksi laitoksen ko. kiinteistöön kohdistuvasta laskusta tai vesimittarin luentakortista. Näiden tunnisteiden avulla ohjelma pystyy kohdistamaan yhteydenoton oikeaan kohteeseen.

Pikaohje Kulutus-Webin käyttöön ja vesimittarin lukemiseen

Kulutus-Web »